Farvel sirup. Hallo WiFi 6.

Vi har alle kjent på frustrasjonen når alle bare må på nett samtidig, og det føles som om hastigheten senkes ned til noe som kan sammenlignes med sirup. Med nye WiFi 6 er dette et problem som hører fortiden til.

WiFi 6 har blitt beskrevet som det mest spennende produktet på WiFi-horisonten, og nå kan vi endelig tilby denne teknologien til det norske bedriftsmarkedet. Kast alle bekymringer om trege, overbelastede nettverk ut vinduet, og la alt fra PC, nettbrett og mobiler til smartlys, smartassistenter og kritiske systemer fungere optimalt på samme nettverk.

Det spås en økning på flere milliarder dingser tilkoblet internett de neste par årene. For oss er det viktig å tilby kunder riktig teknologi, som møter fremtidens behov, forteller BKKs produktsjef innen telekom Øistein Smith-Strøm.

Ideen om å ha flere digitale smartassistenter i hverdagen var tidligere noe man så i sci-fi filmer, men i dag har de fleste av oss flere enheter som faller inn under kategorien, også på jobb. Da er det viktig å forberede nettet til bedriften slik at det takler den nye belastningen.


Ikke bare fordeler relatert til hastighet.
Samtidig som hastigheten går markant opp med WiFi 6, økes også sikkerheten. Passordet på nettverket er en nøtt det skal være umulig å knekke for utenforstående, og sikrer bedriftens datakommunikasjon på et nytt nivå.

I tillegg sørger WiFi 6 for minimal batteribruk hos tilkoblede enheter, som øker batteritiden betraktelig.

Med andre ord, det er flere positive sider ved å implementere WiFi 6 allerede nå.


Det tar tid før ny teknologi blir en naturlig del av hverdagen.
Som med alle typer teknologi vil det ta tid før alle enheter er kompatible med WiFi 6. Men, om et par år vil vi se at alle nye enheter kommer med denne funksjonen. Flere telefoner kommer allerede i dag med funksjonen, og når flere hiver seg på gjelder det å ha et nettverk som takler belastningen.

Enten du har et lite kontorlokale eller et kontorlandskap over flere etasjer, kan vi tilby løsninger som gir deg ypperlig WiFi-dekning, avslutter Smith-Strøm.