Om løsningen

BKK tar ansvar for hele prosessen

  • Enkel betjening med Bilkraft app'en - velprøvd løsning med over 100.000 brukere
  • Markedets mest likte ladeapp i Google Play og App Store
  • Fleksibel prisingmotor
  • Tilpasset lading for både ansatte og gjester
  • Løsning som er fremtidssikker og skalerbar
  • Transparent prising og kort bindingstid


Når en bedrift eller næringsbygg skal velge ladeløsning er det viktig å vektlegge både funksjonalitet, brukeropplevelse og pris. Med ladeløsning fra BKK sikres både anleggseier, ansatte og gjester en god ladeopplevelse fra første dag og i årene som kommer.


Norges beste ladeopplevelse?

Ansatte og gjester kan enkelt styre og betale lading med Bilkraft - den mest like ladeapp'en i Google Play og App Store i Norge. Enkel betjening gjør det lett for brukerene å selv administrere egne ladebrikker og få oversikt over egen lading. Med over 90.000 brukere er dette en velprøvd løsning som brukes til hurtiglading og lading i bolig- og næringbygg over hele landet.


Parkeringsplasser for ansatte eller gjester?

Ladestasjonene til anleggseier blir tilgjengelig i Bilkraft til alle potensielle gjester. Gjester kan enkelt i kart eller i liste se hvilke ladestasjoner som er tilgjengelig. Dersom dere ønsker å begrense tilgang til enkelte ladestasjoner tilbyr vi en enkel løsning for det. BKK sin løsning har også en fleksibel betalingsmotor som kan prise lading på energi (kWh), tid eller en kombinasjon. Det betyr at uansett om dere har plasser for ansatte, gjesteplasser eller en kombinasjon så har vi løsningen for dere. Utstyret vi leverer holder industrikvalitet, og er tilpasset bruk både utendørs og i garasjer.


Rigget for fremtiden

BKK tilbyr en infrastruktur som gjør det mulig å ta i bruk de smarteste løsningene som finnes på markedet. Vår tekniske plattform er basert på åpne standarder (OCPP). Vi kan derfor tilby våre kunder de beste produktene på markedet, uten å at de blir låst til en bestemt utstyrsleverandør.


Døgnåpen kundeservice

BKK tilbyr døgnåpen kundeservice (24/7) med kort behandlingstid og gode rutiner for nybestillinger og feilretting. Et døgnåpent kontaktpunkt letter arbeidsbyrden for anleggseier, samtidig som brukere får raske svar på sine henvendelser.


BKK er det tryggeste og enkleste valget

BKK er en av Norges største ladeoperatører, men leverer også en rekke energitjenester for bedrifter og boligselskaaper. Med fremtidige endringer i regelverk, tariffer og teknologi er det en fordel å velge en solid leverandør som arbeider kontinuerlig med å utvikle innovative og smarte energiløsninger.


- og det grønneste

BKK er i førersetet for det grønne skiftet og har planer om å bli Norges største aktør innen elektrifisering av industri, transport og hverdagslivet til deg og meg. Hos oss lader du bærekraftig - hjemme, på veien og på jobb!

Snakk med en av våre dyktige rådgivere

Hvordan ønsker du å bli kontaktet? (Fyll ut minst én)