Bli partner

Vil du bli partner med BKK?

BKK satser nasjonalt med både hurtigladning og lading i bolig- og næringsbygg. Vi er i sterk vekst, og søker regionale installatører over hele landet som kan bidra til bygge Norges beste ladeopplevelsen.

Artikkelbilde

Markedets beste ladeløsning?

Vi driver kontinuerlig utvikling av våre energi- og ladeløsninger for både bolig- og næringsbygg. Et av resultatene er Bilkraft - den mest like ladeapp'en i Google Play og App Store i Norge. Med over 90.000 brukere er dette en velprøvd løsning som brukes til hurtiglading og lading i bolig- og næringbygg over hele landet. Enkel betjening gjør det lett for brukerene å styre og betale for lading.

Samarbeid som gir trygghet for kundene

Ved å bli en samarbeidspartner med BKK sikrer din bedrift seg en erfaren aktør som har drevet med lading i mange år. Kundene sikres en trygg ladehverdag hvor de har en installatør som kjenner anlegget og tar på seg vedlikeholdsoppdrag og ettermontering. BKK har døgnåpen kundeservice og håndterer all dialog opp mot brukerene.

Interessert i å høre mer?

Fremtidens ladesystem er en kompleks situasjon der energileverandører, program- og maskinleverandører må spille på lag for å utnytte kraftsystemet vårt på best mulig måte. Vil din bedrift være med på laget?

Ta kontakt på lading@bkk.no for mer informasjon