Om løsningen

Smart og fleksibel ladeopplevelse

  • Enkel betjening med egen app - velprøvd løsning med over 100.000 brukere
  • Rettferdig kostnadsfordeling og betaling for faktisk forbruk
  • Tilpasset både faste og felles parkeringsplasser
  • Løsning som er fremtidssikker og skalerbar
  • Transparent prising og kort bindingstid
  • Fleksibel finansiering hvor kun de som lader betaler
  • Nedbetaling for dem som ønsker det


Når et borettslag eller sameie skal velge ladeløsning er det viktig å vektlegge både funksjonalitet, brukeropplevelse og pris. Med ladeløsning fra BKK sikres både styret og beboere en god ladeopplevelse fra første dag og i årene som kommer.


Faste eller felles parkeringsplasser?

BKK sin løsning har en fleksibel betalingsmotor som kan prise lading på energi (kWh), tid eller en kombinasjon. Det betyr at uansett om dere har faste plasser, felles plasser, gjesteplasser eller en kombinasjon så har vi løsningen for dere. Utstyret vi leverer holder industrikvalitet, og er tilpasset bruk både utendørs og i garasjer.


Rigget for fremtiden

BKK tilbyr en infrastruktur som gjør det mulig å ta i bruk de smarteste løsningene som finnes på markedet. Vår tekniske plattform er basert på åpne standarder (OCPP). Vi kan derfor tilby våre kunder de beste produktene på markedet, uten å at de blir låst til en bestemt utstyrsleverandør. Med smart lading får brukerne spennende muligheter, som for eksempel billigere lading på tidspunkt med lite forbruk i strømnettet – eller de kan velge å betale mer for raskere lading når det trengs. BKK kan også tilby trådløst fibernett for smart kommunikasjon for ladestasjoner, biler og beboere. Perfekt for nedlasting av kart, musikk og oppgraderinger for biler og WiFi tale i områder uten dekning.


Døgnåpen kundeservice

BKK tilbyr døgnåpen kundeservice (24/7) med kort behandlingstid og gode rutiner for nybestillinger og feilretting. Et døgnåpent kontaktpunkt letter arbeidsbyrden for boligselskapets styre, samtidig som beboere får raske svar på sine henvendelser.


BKK er det tryggeste og enkleste valget

BKK er en av Norges største ladeoperatører, men leverer også en rekke energitjenester for boligselskap. Med fremtidige endringer i regelverk, tariffer og teknologi er det en fordel å velge en solid leverandør som arbeider kontinuerlig med å utvikle innovative og smarte energiløsninger.


- og det grønneste

BKK er i førersetet for det grønne skiftet og har planer om å bli Norges største aktør innen elektrifisering av industri, transport og hverdagslivet til deg og meg. Hos oss lader du bærekraftig - hjemme, på veien og på jobb!

Snakk med en av våre dyktige rådgivere

Hvordan ønsker du å bli kontaktet? (Fyll ut minst én)