Se og administrer dine BKK-produkter 

På Mine sider kan du se informasjon om dine produkter og administrere ditt kundeforhold hos oss. Vi jobber hele tiden med å forbedre kundeopplevelsen din, slik at det blir enda enklere for deg å være kunde hos oss i fremtiden.

Fjernvarme, Internett og solenergi

Kunder som har fjernvarme, Internett eller solenergi fra BKK kan logge inn på kundesidene og administrere kundeforholdet sitt.

Den første gangen du bruker disse sidene må du opprette en brukerkonto som du knytter til dine produkter. Dette gjør du på følgende måte:

Trykk på Registrer deg. Velg mellom innlogging med din google konto eller lag eget brukernavn og passord. Trykk så på registrer. Et nytt vindu åpner seg, klikk på Hent mine kundedata. Deretter blir du bedt om å oppgi kundenummeret til avtalen din. Dette står på din faktura.

Problemer med innlogging? Se informasjon nederst på denne siden eller ta kontakt med vårt kundesenter .

Måling og fakturering av individuelt forbruk i boligselskap

Privatkunder i boligselskap som bruker våre tjenester innen måling og/eller fakturering av individuelt forbruk kan logge inn på denne siden for å se og administrere sin avtale.

Elbil og lading

Logg inn i Bilkraft for å se ladehistorikk, redigere kundeforhold og lignende.

Appen Bilkraft kan brukes for å lade din elbil. Du kan også legge inn ladebrikker og ladekort, registrere flere biler og melde deg inn i fordelsprogrammer.

Last ned Bilkraft for iOS fra App Store

Last ned Bilkraft for Android fra Google Play

Andre produkter

Kunder av våre ladeløsninger for elbil kan bruke appen bilkraft til å administrere all sin elbillading på BKKs ladestasjoner.

Privatkunder med Altibox-produkter kan gå til Bergen Fiber sine nettsider for å logge inn på sine kundesider.

Problemer med innlogging

Prøvde du å logge på Mine sider for fjernvarme, Internett og solenergi, men fikk melding om ugyldig brukernavn eller passord? Dette kan skyldes:

1. Brukernavnet finnes ikke

Gyldig brukernavn for Mine sider er e-postadresse.

2. Brukernavn eller passord er feil

Trykk på Husker du ikke passordet? på innloggingssiden. Da vil du motta en e-post til e-postkontoen du har som brukernavn. E-posten inneholder en lenke for tilbakestilling av passordet.